Wild FM Hitradio Amsterdam

Wild FM Hitradio heeft eigenlijk 2 start data’s: 19 november 2004 en 4 februari 2005.
Dat klinkt raar, maar, er zit een unieke filosofie achter.
 
Je zou namelijk kunnen denken ‘een radiostation dat DJ’s in dienst heeft, weet toch echt wel welke platen ze moeten gaan draaien. Pak je muziek en doe je ding!’
 
Toch is het zo niet gegaan: want wie anders dan jijzelf weet wat goed voor je is?
 
Op 19 november 2004 is Wild FM begonnen met een non-stop ‘under construction format’ zodat we iedereen konden oproepen om via de website, SMS en MSN zijn of haar muzikale voorkeur aan Wild FM door te geven.
 
Meer dan 2 maanden lang gaven mensen hun mening over muziek door en op basis van de honderden reacties die binnen waren gekomen kwam Wild FM maar tot maar 1 conclusie: Er was een duidelijke behoefte aan Hitradio zender gevuld met R&B, veel hits en een vleugje pop/rock. Dit is het format (zo noem je een radio playlist) waarvan je nu elke dag op Wild FM Hitradio kan genieten!
 
Omdat ons huidige Hitradio format op 4 februari 2005 is gelanceerd met een openingsfeest en een live uitzending vanuit Club 11 in Amsterdam, zien we 4 februari 2005 als de start van Wild FM - en onze verjaardag: de datum waarop het hele team van Wild een drankje toast in de Amsterdamse Jordaan gelegen 'Café Finch'.

Welkom, bij Wild FM Hitradio!