TrackFM Online Dance Radio Station

TrackFM is een online radiostation met een muziekformat wat hoofdzakelijk bestaat uit commerciele dancemuziek. Met dit specifieke format bereiken we een doelgroep die hoofdzakelijk bestaat uit jonge mensen tussen de 14 en 28 jaar uit alle sociale klassen.

Het station wordt draaiende gehouden door een gemotiveerd team van vrijwilligers, dit zijn vooral mensen met een sterk affiniteit met het Nederlandse radiolandschap, maar ook mensen uit de televisiewereld, de internetbranche en de muziekindustrie.

TrackFM heeft niet als doel het maken van winst, het station wil slechts een platform bieden waar jonge radiomakers hun talent verder kunnen ontwikkelen.
Terwijl de zender nog maar bestaat sinds 28 oktober 2005 is TrackFM nu al uitgegroeid tot een van de grotere internetradiostations van Nederland met gepresenteerde programma's.

Het team achter TrackFM besteed veel aandacht aan audiovormgeving, muzieksamenstelling en het bijhouden van de website om qua geluid en uitstraling niet onder te doen aan een willekeurig landelijk of regionaal station op de FM-band.

TrackFM is crossmediaal ingesteld, dit houdt in dat we naast radio ook uitgebreid aandacht besteden aan internettelevisie, mobiele bereikbaarheid en uiteraard onze website.