Smash FM can you ctrl the music?

Smash FM is sinds 1 september 2005 actief als internet-only radiostation. In korte tijd hebben wij een grote groep van vaste luisteraars weten te vormen. De leeftijd van onze luisteraars varieert van 13 t/m 30 jaar. Dagelijks vinden duizenden internetters de weg naar Smash FM, en vooral tijdens kantoor-uren liggen de luistercijfers erg hoog. De kracht van Smash FM ligt in het bijzonder in de interactieve functies binnen de zender en de interactie met de luisteraars.

De luisteraars van Smash FM hebben totale controle over de muziek die wij draaien. Vandaar ook onze slogan “Can you ctrl the music??. 24 uur per dag, 7 dagen per week bieden wij een ruim assortiment met muziek van diverse muziekstijlen waaruit de luisteraar kan kiezen, niet alleen muziek van de afgelopen tien jaar, maar ook veel uit de jaren ’80 en begin jaren ‘90. Hierdoor word onze doelgroep nog breder.

Binnenkort gaat Smash FM een nieuwe website lanceren die vooral als “interactieve content van het hoogste niveau? te omschrijven valt. Zo kunnen bezoekers zich registreren als member en met dit lidmaatschap gebruik maken van alle interactieve functies binnen de website. Een sterrensysteem biedt de mogelijkheid een plaat te beoordelen, hieruit kunnen wij zien welke plaat “hot? is en dus vaker gedraaid moet worden. Dit kunnen wij ook uit het aantal Requests opmaken, en samen met de rating stellen we hier wekelijks een hitlijst van samen. Tevens bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van de ringtones van bijna alle titels in de playlist.

Omdat Smash FM een vrij jonge doelgroep heeft, gaan wij ons ook concentreren op de ontwikkelingen in de wereld van Games, Movies, Showbizz, Fashion, en Lifestyle. Voor deze rubrieken zijn wij momenteel op zoek naar geschikte vrijwilligers die voor ons artikelen willen schrijven over een van deze onderwerpen.

Ook aanstormend talent krijgt bij Smash FM een serieuze kans. Wij helpen goede acts graag op weg naar het succes en zullen dit alsmaar stimuleren. Momenteel staan er al enkele bands in onze playlist die tevens zorgen voor extra traffic binnen Smash FM. Eén daarvan is de Amsterdamse band Daisy Vain die erg enthousiast zijn over de werkwijze van Smash FM.