Deep FM the best in House & Dance

DeepFM is DE radio zender die zich focust op house- en dance muziek. Wij begeven ons hierdoor op een markt die door andere radio stations niet of nauwelijks wordt geraakt. DeepFM is een zeer vooruitstrevend station, dit komt goed tot uiting door onze drift naar vooruitgang.

Toen DeepFM in het jaar 2004 begon als een internet radiostation kon je al op diverse manieren (iTunes, Winamp, Windows Media Player) naar ons luisteren. Tegenwoordig is DeepFM meer dan alleen een online station. Naast dat we een landelijk bereik hebben via diverse digitale kabel pakketten zijn wij ook te beluisteren met je mobiel bij alle Nederlandse operators (KPN Vodafone Orange Telfort T-Mobile) via GPRS/EDGE en UMTS/HSDPA.

Binnen het kader van de house- en dance muziek, specialiseren wij ons voornamelijk op de stijlen funky, club, latin, soulfull, jazzy, acid, trance en electro. Kortom, bij ons zal je je geen minuut vervelen. DeepFM werkt samen met gevestigde namen in de niche van deze de markt, maar verliest zeker niet het oog op nieuw en vers talent. Vooral in de avond uren zijn het op Deep vooral LIVE shows die de beat doen bonken. DJ’s van over de hele wereld staan dan bij ons aan de knoppen.

Ondanks onze internationale uitstraling is Nederland de markt waar wij het voor doen. Deep staat daarom ook midden in de hedendaagse house- en dance scène in Nederland. Dit dragen we ondermeer uit door samenwerkingsverbanden met clubs en party organisaties. Wij zorgen voor een breder bereik van de doelgroep en doen live verslag van het event. Hiernaast organiseren we ook zelf tal van feesten onder diverse namen. Het populaire Hilversum On Air is hier een goed voorbeeld van. Deep richt zich vooral op de doelgroep gelegen onder dj’s, feestbezoekers, studenten en de zogehete “arbeidsvitamine groep?. Dit zijn voornamelijk mensen met een middelbaar of hoger niveau. Mensen met die openstaan voor nieuwe technieken en gadgets. Over het algemeen bevinden deze mensen zich in de leeftijdscategorie van 15 tot 35 jaar.